Press "Enter" to skip to content

Micul geniu! Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume.

La 2 ani știa tot alfabetul, la 5 ani citea singur cărți întregi despre știință, iar la 7 ani studiază materia de bacalaureat.

Mama lui Robert a acordat un interviu pentru libertatea.ro, iar dezvăluirile făcute de ea sunt uimitoare. Și-a dat seama, la un moment dat, că Robert este un copil cu totul și cu totul special, mai ales că – atunci când avea doar 5 ani – acesta i-a spus că… nu mai poate merge la școală pentru că se plictisește.

”La 2 ani știa tot alfabetul și la 5 ani citea singur cărți întregi despre știință. (…) Când era mic, nu desena copii, case sau animale, ci făcea hărți cu drumuri care duceau de acasă la școală, la magazine sau în diferite locuri. La 5 ani, în clasa I, a început să plângă că nu vrea să mai meargă la școală pentru că se plictiseşte. La engleză, de exemplu, erau 15 niveluri de citire pe care trebuia să le atingă până la final de clasa a VI-a și el le atinsese în primele trei luni din clasa I. I-am povestit unei prietene din Anglia, care este profesoară, și ea ne-a spus că este posibil să fie „gifted” (înzestrat – n.r.). Am căutat pe internet și am găsit Mensa, cea mai mare organizație din lume care are ca membri primii 2% cei mai deștepți oameni de pe planetă”

citeste toata stirea

Abonați-vă la newsletterul nostru!

Comments are closed.