Press "Enter" to skip to content

Violator în serie, eliberat recent de legea recursului compensatoriu, a recidivat. O tânără de 19 ani a fost agresată sexual.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, victima, o tânără de 19 ani din Valea lui Mihai, a fost agresată în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2018, în jurul orei 2.20.

„Venind din spate, acesta ar fi împins-o la perete şi ar fi atins-o în zonele intime”, se arată în informare.

Atacatorul a fost găsit sâmbătă, 5 ianuarie, în Oradea, în timpul unei acţiuni la care au participat poliţişti ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei respectiv ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

Agresiunea a avut loc în plină stradă, pe Calea Clujului din Oradea, însă victima a avut noroc. A reuşit să scape şi să se urce într-un taxi ce trecea prin zonă. Taximetristul a sunat la 112 şi a pornit apoi pe urmele agresorului, în timpul urmăririi, întâlnindu-se şi cu o patrulă a Poliţiei Oradea, împreună cu care l-au prins în scurt timp pe atacator. Încătuşat şi trimis în judecată pentru tentativă de viol, Pop Vilmoş a fost condamnat de astă dată cu blândeţe, la 1621 de zile de detenţie, care cuprindea şi cele 891 de zile rămase neexecutate din pedeapsa din 2010.

Pe numele lui a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul are numeroase condamnări în ultimii ani, cel puţin 5 dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, la care se adaugă acuzaţii de tâlhărie şi furt.

Ultima oară a fost condamnat în 2015, atunci când a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani. A fost eliberat recent, în octombrie 2018, potrivit ebihoreanul.ro.

Abonați-vă la newsletterul nostru!

Comments are closed.