Press "Enter" to skip to content

„Gigi Englezu“, unul dintre ucigaşii patronului casei de schimb valutar a ieşit din puşcărie în baza legii lui Tudorel Toader.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au reţinut marţi dimineaţă, 26 februarie, trei bărbaţi, aceştia fiind prezumptivii asasini ai patronului casei de schimb valutar din Focşani.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi marţi dimineaţă în cazul patronului casei de schimb valutar din Focşani, pentru 24 de ore. Printre ei se află şi adjudeanul Gheorghe Vasile Văscăuţanu, zis „Gigi Englezu”, de 32 de ani, din Adjud.

Conform documentelor prezentate în faţa instanţei de comisia de liberări condiţionate a Penitenciarului Focşani, se arată că bărbatul trebuia să iasă din puşcărie abia pe 29 septembrie 2019. 

„Gigi Englezu” fusese condamnat în anul 2017 la doi ani şi opt luni de închisoare pentru infracţiunile de trafic şi consum ilicit de droguri. Magistraţii de la Judecătoria Focşani au fost cei care au aprobat liberarea condiţionată, caracterizarea făcută de avocatul deţinutului convingându-i că merită să-i acorde o şansă.

Citeste mai mult: adev.ro/pnixtq

Gheorghe Vasile Văscăuţanu  FOTO: Facebook

Citeste mai mult: adev.ro/pnixtq

Abonați-vă la newsletterul nostru!

Comments are closed.