Press "Enter" to skip to content

PROTEST INEDIT. Un om de afaceri a construit din bani proprii primul metru de autostradă din Moldova.

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova. „Monumentul autostrăzii” va fi inaugurat pe 15 martie, ca formă de protest faţă de faptul că acestei regiuni a ţării îi lipseşte cu desăvârşire marea infrastructură rutieră. Ştefan Mandachi a anunţat că la ora inaugurării va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează.

Mandachi a mai spus ca spera ca gestul sau de a sista activitatea sa fie preluat si de alti oameni de afaceri din tara.

„2.000 de oameni mor anual pe soselele din Romania. Cati ar fi supravietuit daca aveam autostrazi? Noi tot inghitim si stam tacuti. Daca un angajat nu-si ia leafa in ziua stabilita ce se intampla? Sau daca firmele mele nu vireaza banii la stat pe data de 25 in fiecare luna? Dar cine raspunde ca nu avem autostrazi? Chiar ca suntem luati de prosti”, a afirmat Stefan Mandachi.

Omul de afaceri sucevean sustine ca a tiparit, tot din banii sai, trei milioane de afise, dar si trei milioane de servetele, cu mesajul „Romania vrea autostrazi”, pe care le va imparti clientilor din restaurantele pe care le detine.

FOTO: Oana Şlemco

Abonați-vă la newsletterul nostru!

Comments are closed.