Press "Enter" to skip to content

Dr. Mihail Pautov: Cum îți faci mască de protecție cu filtru Hepa

Medicii încearcă să se implice cât pot pentru a ajuta populația să prevină infectarea. Pe paginile sale, chirurgul Mihail Pautov, popular în oline, arată cum îți faci mască de protecție sau dezinfectanți, în caz că nu se găsesc produsele omologate.

Medicii din aceste tutoriale avertizează că e vorba de ceva realizat de fiecare, în lipsa găsirii unor produse similare omologate.

Medicii avertizează:

  • Masca realizată astfel nu este un dispozitiv medical, este ceva realizat de fiecare – o improvizație care, din punct de vedere teoretic, poate să aibă un beneficiu mai mare decât a nu purta nimic sau a purta o mască de bumbac.Este foarte important ca masca să fie schimbată după utilizaea timp de mai multe ore, pentru că este contaminată.
  • Masca prezentată în film nu este un produs testat sau omologat; nu avem nici un studiu metrologic în legătură cu siguranța. Nu putem să vă garantăm că acest dispozitiv vă oferă protecție.
Cum sa iti faci propria masca ? cu filtru HEPA aka. RESPIRATOR.

Cum sa iti faci propria masca ? cu filtru HEPA aka. RESPIRATOR.In acest video Dr. Radu Ionescu ne explica cum sa ne facem propriul respirator cu filtru de particule fine HEPA. ATENTIE: Acesta este un obiect personal de igiena. Aceasta nu este o masca omologata iar protectia pe care v-o ofera depinde de modul in care o veti confectiona. Instructiunile incep la minutul 24:00

HTML Image as link
Qries
Publicată de Dr. Mihail Pautov pe Joi, 26 martie 2020

citiți continuarea: www.euractiv.ro

HTML Image as link
Qries

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries