Press "Enter" to skip to content

Institutul Cantacuzino, sabotat de interese meschinede și de statul român

În contextul cazurilor de difterie de la granița cu România și a lipsei de vaccinuri antigripale din farmacii, Medical TV a vorbit cu unul dintre cei mai cunoscuți medici pediatri din România pe marginea lipsei de activitate a Institutului „Cantacuzino”. Prof. univ. dr. Ioan Gherghina, care are supraspecializare în imonologie și alergologie, consideră că Institutul nu mai produce nimic pentru că „pur și simplu nu se vrea”.

Profesorul  vorbește despre înalta calitate a serurilor produse aici cu care a vaccinat generații de copii preț de 40 de ani, despre interese oculte și despre ce s-a schimbat la Institut de când a trecut în subordinea Ministerului Apărării Naționale.

– Vă spun simplu: nu se vrea! S-au dat acum câțiva ani vreo cinci milioane de euro care abia asigură niște salarii. În ceea ce privește vaccinarile și productia de imunoglobulina, nu se vrea. Plătim pentru toată țara ca să aducem din străinătate. Au fost directori, imediat dupa 2005, care după instalarea în funcție au cerut să se ridice autorizația de producere a vaccinurilor și a imunoglobulinei… Eu am tratat nouă ani de zile copii cu SIDA cu imunoglobulină pe bază de contract cu Cantacuzino. 45 de copii, lună de lună, au venit la mine. Am pierdut doar patru dar restul trăiesc și astăzi. După nouă ani cu acest tratament produs la Cantacuzino a apărut medicația modernă. Acum sunt adulți, au familii.

– Vorbim despre interese oculte?

– Bineînțeles! Nu se putea face treaba fără Ministerul Sănătății și fără președintele țării, căci este o chestiune de securitate națională prin CSAT. Cantacuzino a fost creat pentru securitate națională în domeniul medico-sanitar!

citiți continuarea: www.medicaltv.ro

Insitutul Cantacuzino a sistat producția de vaccinuri începând cu anul 2013. (sursa: cantacuzino.mapn.ro)

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries