Press "Enter" to skip to content

Misteriosul ,,Călcâi de la Aiud”, descoperit în România. Obiectul de acum 250.000 de ani cu origini ,,extraterestre”

Descoperirea impresionată de la Aiud a stârnit controverse atât în ţară cât şi în străinătate. Sursa de provenienţa ,,Călcâiului de la Aiud” rămâne încă un mister.

HTML Image as link
Qries

În 1973, pe malul Mureşului, într-o carieră de pietriş au fost descoperite trei obiecte învelite în pietriş întărit. Experţii chemaţi atunci la faţa locului au afirmat că două dintre corpuri erau fosile de oseminte provenite de la mastodonţi vechi de aproximativ 1.000.000 de ani, în timp ce al treilea părea a fi arma pe care oamenii primitivi ar fi folosit-o pentru a ucide animalele. 

Pentru o evaluare mai bună și mai în profunzime aceste obiecte au fost trimise cercetătorilor din municipiul Cluj Napoca. După ce au „desfăcut” cu grijă obiectele din capacul de nisip pietrificat, cercetătorii din Cluj au descoperit că fosilele de animale aparțineau unui tânăr mastodont (mamifere care arată ca elefanții de astăzi, dar au trăit până acum aproximativ 800 000 până la 1 000 000 de ani) și obiectul care fost s-a găsit că nu era un topor de piatră – nici măcar nu era piatră, era METAL.

citește mai mult: www.ezoteria.ro

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries