Press "Enter" to skip to content

România va începe să producă primele măști de protecție.

România va începe în curând producția de materiale esențiale precum măști, combinezoane și biocide, a anunțat ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, care a adăugat ca ia în cacul inclusiv redeschiderea unor fabrici închise care pot ajuta la producția de materiale sanitare.

„În curând, în România, va începe producția de materiale esențiale: măști, combinezoane, biocide. Am găsit solidaritate și bunăvoință din partea mai multor producatori. Sunt optimist că vom reuși să producem săptamâna viitoare sau la sfârșitul săptămânii viitoare prima masca de protecție în România.

Sunt mai multe companii interesate, noi sprijinim pe absolut toate companiile care doresc să facă acest lucru.

Împreună cu Ministerul Finanțelor, vom pune la dispoziție sprijinirea mediului de afaceri credite preferențiale pentru asemenea tipuri de producție și cred că vom putea spune, cât de curând, că în România vom începe producția de materiale esențiale, atât de măști și combinezoane, cât și de biocide, pentru că și ele sunt foarte necesare în această perioadă și, evident, după trecerea crizei, pentru că economia trebuie să meargă și este nevoie și după trecerea crizei de combinezone, de măști, de biocide în România”, a declarat ministrul Virgil Popescu, într-o intervenție la B1TV.

HTML Image as link
Qries

sursa articol: www.ziare.com

HTML Image as link
Qries

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries