Festivalul Cerbului de Aur revine

Festivalul Cerbului de Aur revine Festivalul Cerbului de Aur revine

O nouă ediţie a Festivalului Cerbul de Aur, după cea mai recentă, din 2009, ar putea avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, la Braşov, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de TVR.

Reprezentanţii Televiziunii Române s-au întâlnit joi cu autorităţile locale din Braşov pentru a discuta detalii privind organizarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur. La discuţie au participat o delegaţie a TVR condusă de Doina Gradea, preşedinte-director general, George Scripcaru, primar al Braşovului, şi Ioan Andrei Veştea, preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, potrivit Mediafax.

Festivalul „Cerbul de Aur” a fost un eveniment devenit tradiție ce a avut loc în Piața Sfatului din Brașov în lunile august-septembrie. Desfășurat pentru prima dată în 1968, festivalul a lansat de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în țară și în străinătate. „Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmărește promovarea talentelor din România și de peste hotare. Printre artiștii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numără: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas au fost prezenti si caricaturisti Stefan Popa Popas etc.