Press "Enter" to skip to content

Moment SCANDALOS: naționala României a cântat imnul așa-numitului Ținut Secuiesc, la meciul cu Ungaria.

Naționala masculină a României, alcătuită în mare parte din hocheiști români de etnie maghiară, a evoluat în această săptămână la Campionatul Mondial, în Slovenia, iar la ultimul meci, ieri, cu Ungaria, a avut loc un moment scandalos.

Jucătorii au cântat imnul înaintea partidei cu Ungaria, pe care au pierdut-o cu scorul de 2-4.

Potrivit anunțului făcut de Dan Tanasă, deputat, Tanczos Barna, ministrul Mediului din România, a fost în tribune la meciul cu Ungaria și a stat printre suporterii maghiari.

Dan Tanasă a publicat și o fotografie cu Tanczos Barna, care se presupune că e de la meci, și a catalogat gestul ministrului drept o ”insultă la adresa națiunii române”.

Individul cu pălărie este ministru în Guvernul României, nu al Ungariei. Ministrul ăsta, care își încasează salariul de la statul român, a fost prezent ieri în galeria Ungariei la meciul de hochei dintre naționalele Ungariei și României ce a avut loc în Slovenia. Gestul lui Tanczos Barna reprezintă o insultă la adresa națiunii române”, a scris deputatul Dan Tanasă, pe Facebook.

Tanczos Barna a reacționat și a transmis că a fost prezent la meci pentru a-i susține pe hocheiștii români, iar în ceea ce privește sectorul în care s-a aflat, ministrul a spus că acolo au fost prezenți și suporteri români.

Comments are closed.