Press "Enter" to skip to content

Lupul dacic, logo-ul României pentru preşedinţia Consiliului UE, creat de un elev de 14 ani

Un lup dacic stilizat va fi logo-ul României la preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019, în urma unui concurs organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe.

Concursul a fost câştigat de un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti, în vârstă de 14 ani.

Câştigătorii concursului au fost desemnaţi de votul publicului, exprimat pe reţeaua de socializare Facebook, care a contat în proporţie de 50%, şi de decizia juriului.

Concursul a fost câştigat de elevul Ioan Nicolae Dobrinescu, în vârstă de 14 ani, care a obţinut 77,32 de puncte (50 de pe Facebook şi 27,32 de la juriu). Premiul constă în suma 3.000 de euro.

Lista membrilor juriului a fost completată de: Victor Dobre (director executiv International Advertising Association), Mircia Dumitrescu (grafician, pictor şi sculptor, membru corespondent al Academiei Române, secţia de Arte, Arhitectură şi Audiovizual), Bogdan Enoiu (manager general McCann Erickson Bucureşti), Laura Frunzeti (director executiv Consiliul Român pentru Publicitate), Dana Grecu (realizator al emisiunii „Adevăruri Ascunse“, Antena 3), Sabina Iosub (realizator al emisiunii „Be EU“, Antena 3), Bogdan Naumovici (managing partner „23 Communication Ideas“), Anne Marie Obretin (director executiv Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România), Gabriel Pătru (preşedinte Asociaţia Industriei de Marketing şi Publicitate Online din România), Maria Predoiu (preşedinte International Advertising Association România) şi Iuliana Rada, director de program, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, Platforma RO 2019).

Sursa: News.ro ,stirileprotv.ro

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries