Press "Enter" to skip to content

Octavian are nevoie de ajutorul nostru!

Ne adresăm dumneavoastră astăzi cu speranța, având în gândurile noastre pe micul Octavian 👱‍♂️, un băiețel de doar 2 ani și 10 luni. El se află la începutul unei călătorii importante și anume, aceea de a învăța să vorbească. Octavian nu poate face acest lucru fără sprijinul dumneavoastră. 🤝🙋

În curând, Octavian va începe terapia de logopedie la Centrul Help Autism-Harap Alb. Fiecare etapă în dezvoltarea sa reprezintă un progres semnificativ, iar completarea 📝formularului 230 de către dumneavoastră ar contribui enorm la succesul acestei călătorii.

Orice ajutor, indiferent de mărime, este un pas uriaș pentru Octavian către un viitor plin de posibilități și bucurii. Fiecare gest de sprijin înseamnă o șansă în plus pentru el de a se bucura de darul vorbirii și de a se conecta cu lumea din jur. 🌎

Vă rugăm 🙏 să vă alăturați eforturilor noastre și să îl susțineți pe Octavian în această călătorie vitală spre vorbire și conexiune. Fiecare contribuție contează și fiecare gest de sprijin face diferența.

Vă mulțumim! 👍

➡️ Doneaza gratuit Formularul 230 – Doneaza din banii dati la Stat ⬅️

sursa foto: helpautism.ro

Asociația Help Autism este astăzi cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. Misiunea noastră a început în 2010 cu doar câțiva copii și am ajuns să susținem peste 3000 de copii și adolescenți diagnosticați cu TSA -Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 9 centre și la domiciliu. De la terapie specifică la programe de integrare școlară, de la sprijin pentru părinți la campanii de conștientizare, advocacy, Help Autism caută să ofere constant un spectru de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.

Help Autism sprijină instituțiile publice pentru a crește calitatea serviciilor oferite de acestea prin cele 6 parteneriate public-private – cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița – și la domiciliu, desfășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și ședințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA – știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

HTML Image as link
Qries

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries