Press "Enter" to skip to content

Performanţă la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului.

Andrei Mircea Lupuleasa, de la Colegiul Naţional Iaşi, a fost medaliat la competiţia care a avut loc în Kanchanaburi, Thailanda.

Elevul Colegiului Naţional a reuşit să obţină o medalie de bronz la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului – IESO. Delegaţia României a fost formată din patru elevi, printre care şi ieşeanul Andrei Lupuleasa. În competiţia din Thailanda au intrat elevi veniţi din 31 de ţări. „Andrei Mircea Lupuleasa, coordonat de profesorii  Fiscutean Cornelia (geografie), Preotu Adriana (biologie), Lăcătuş Mărioara (chimie) şi Oatu Andu Emilian (fizică) a demonstrat abilităţi dosebite în toate domeniile principale ale ştiinţelor pământului, inclusiv geologia, geofizica, meteorologia, oceanografia, astronomia şi ştiinţele mediului, domenii în care toţi elevii participanţi, elevi de liceu din întreaga lume, au fost testaţi în cadrul probelor de concurs.

HTML Image as link
Qries

Pentru fiecare participant, competiţia constă în examene teoretice şi practice, precum şi într-un test de teren“, au transmis oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Citeste mai mult: adev.ro/pdqrqx

HTML Image as link
Qries

Comments are closed.

HTML Image as link
Qries