România a cucerit şase medalii, una de aur, patru de argint şi una de bronz, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna

România a cucerit şase medalii, una de aur, patru de argint şi una de bronz, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna România a cucerit şase medalii, una de aur, patru de argint şi una de bronz, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna

România participat cu un lot de 41 de sportivi şi 11 echipaje, cinci masculine şi şase feminine, la Campionatele Europene de canotaj, găzduite de Complexul Nautic Rotsee din Lucerna (Elveţia). Germania a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii, cu 5-1-1, urmată de Olanda, 2-3-2, Italia, 2-2-3, România, 1-4-1, etc.

Aurul a venit la „proba regină”, echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Lucerna.

România a încheiat Campionatele Europene de canotaj cu şase medalii (una de aur, patru de argint şi una de bronz).

La ediţia anterioară, desfăşurată la Glasgow, România s-a clasat pe primul loc în clasamentul pe medalii, cu trei de aur, două de argint şi două de bronz.