FELICITĂRI. Un elev român a fost admis cu bursă integrală la Harvard.

Dintre cei 57.000 de candidaţi, Darius a fost ales să fie student cu bursă integrală al prestigioasei Universităţi Harvard. elev român a fost admis cu bursă integrală la Harvard

Dintre cei 57.000 de candidaţi, Darius a fost ales să fie student cu bursă integrală al prestigioasei Universităţi Harvard. Drumul său în descoperirea Ştiinţelor Pământului a început dintr-o întâmplare. Acum vrea să fie unul dintre cei mai buni cercetători ai planetei, scrie Adevărul.

Darius Gabriel Mardaru este elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa. Tânărul a fost admis cu bursă integrală la prestigioasa Universitate Harvard, unde va studia Ştiinţele Pământului.

Darius a fost admis la Harvard, cea mai bună universitate din lume conform clasamentelor de specialitate ale anului trecut. El va primi o bursă integrală. Un an de școlarizare costă 85.000 de dolari, suma fiind suportată în întregime de universitate.

Darius își dorește să se specializeze în știinţele pământului și știinţe planetare, dar este interesat și de neuroștiinţe, biochimie și biologia moleculară.